O nama

U.R.M.E.T.

Utilizzazione e Recupero Materiale Elettro - Telefonico (Instalacioni materijal za elektriku i telefoniju) je osnovan u Torinu, prvoj prestonici Italije i kolevci telekomunikacija. Dinamičan grad i središte italijanskih industrijskih inovacija, istorije i kulture. Kako se grad razvijao, tako je i Urmet.

Kompanija je počela da radi 1937. godine preradu električnog i telefonskog materijala pre nego što su se okrenuli proizvodnji telefonskih aparata i nekoliko godina kasnije, interfonskim sistemima.

U međuvremenu, Urmet je izumeo telefonsku govornicu na kovani novac i na pre-paid karticu.

1967 URMET je jedan od prvih u svetu koji je dizajnirao video interfonski sistem.

U proteklih deset godina, Urmet se usredsredio na projektovanje i proizvodnju sistema za stambene objekte kao celine: audio i video interfonske sisteme, bezbednost, kontrolu grejanja, kapije, automatizaciju prozora i vrata, video nadzor, opremu za ožičenje i hotelske sisteme za upravljanje.

Do danas, preko trideset milona naših sistema instalirano je u preko 60 zemalja širom sveta.

Urmet Domus integriše veštine, proizvode i tehnologije raznih kompanija kako bi pružio savršeno rešenje za domaćinstva, industriju i poslovne organizacije.

Danas je Urmet Domus jedina grupa sposobna da ponudi integrisana, vlasnička rešenja proizvoda za kućnu automatiku  i proizvode za menadžment stambenih objekata kao i komunikacijskih sistema.

Ako ste orijentisani na dobar kvalitet, možemo da pomognemo dizajnom i specifikacijama sistema kako bi se obezbedilo da upravo URMET proizvod bude odabran za Vaš projekat.

Preduzeće Impuls telekomunikacije d.o.o. je zvanični distributer kompletnog Urmet programa za Srbiju.

Kontaktirajte nas radi više informacija.

URMET GRUPA