Kontroler TRANSIT 500 / 999 KEYS

 

FDI KONTROLER GB-010-020 TRANSIT 500 KEYS
FDI KONTROLER GB-010-021 TRANSIT 999 KEYS

TRANSIT 500 / TRANSIT 999

TRANSIT 500 / TRANSIT 999

- Tehnologija: 125 KHz / 433 MHz
- Korisnika: 500 ili 999 zavisno od modela
- Izlazi: 2 vrata
- Programiranje: "on site"
- Napajanje: 12Vdc ili Vac, 1A
- Ugrađen interni upravljački čitač
- Jednostavno programiranje uz pomoć LED ekrana
- Prenosiva "backup" memorija radi jednostavnijeg programiranja više kontrolera
- Jednostavna instalacija čitača samo sa tri žice

TRANSIT je dostupan u dve verzije. 500 korisnika sa beskontaktnim ključevima i 999 korisnika sa beskontaknim / RF ključevima. Oba kontrolera su za samostojeću montažu i mogu da kontrolišu do 2 vrata.

TRANSIT Kontroleri imaju odvojivu prenosivu memoriju koja se može koristiti za jednostavno programiranje više kontrolera.

TRANSIT 999 ima ugrađen RF prijemnik te tako omogućava primenu FDI dvojne tehnologije kombinujući "proximity" - beskontaktne i RF - daljinske "ključeve" koji se mogu koristiti za kontrolu pristupa za na primer, rampe i vrata. 

TRANSIT 999 instalacija omogućava integraciju kontrole pristupa automatizovanih i običnih prolaza / vrata u jedan jednostavan sistem kontrole pristupa obezbeđujući tako celu stranu korisnika.

TRANSIT parametri se podešavaju samo sa 3 tastera i lako je moguće podesiti vreme oslobađanja brave od 0 do 99 sekundi, pasvord, monostabilne ili bistabilne kontakte i rele u "Normally Open" ili "Normally Closed".

TRANSIT je podesan za privatne kuće ili stanove i poslovne organizacije koje imaju potrebu za pouzdanim i lakim za upotrebu sistemom kontrole pristupa radi kontrole ulaza u garaže, ulaznih vrata u objekat ili glavnih prolaza za pešake (kapije).

                   PRIMER ZA TRANSIT 500                                                                     PRIMER ZA TRANSIT 999                      

Stambeni objekat (kuća, zgrada)
Prednja vrata (kapija dvorišta) - Pristup 1 i Vrata kuće (zgrade) - Pristup 2, kontrolišu se jednim istim beskontaktnim ključem koji se najpre prinese prvom čitaču a zatim i sledećem.

Poslovni objekti / zgrade
Prednja vrata (kapija ili rampa) kontroliše se daljinski - Kanal 1. Vrata za ulaz u zgradu - Pristup 2 kontroliše se beskontaktnim ključem integrisanim u daljinski kontroler. Jedan isti ključ kontroliše oba ulaza.